sparanghel cu migdale

sparanghel cu migdale

sparanghel cu migdale

Randament : 4 până la 6 porții
Preparare : 10 minute
Preparare : 15 minute
Total : 25 minute

Ingrediente

  • 500 g (3 ½ cană) sparanghel
  • 15 ml (1 lingura) unt
  • 250 ml (1 cană) ciuperci, feliate subțiri
  • 80 ml (⅓ cana) migdale naturale tocate*
  • 60 ml (¼ cană) pătrunjel proaspăt tocat
  • 10 ml (2 lingurițe) suc de lămâie

Pregătirea

  1. Se fierbe sparanghelul la abur până se înmoaie.
  2. Intre timp, intr-o tigaie se rumenesc ciupercile si migdalele in unt. Gatiti la foc mic pana migdalele se rumenesc usor.
  3. Adauga patrunjelul si zeama de lamaie.
  4. Se amestecă totul bine și se toarnă peste sparanghelul fierbinte.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow