sparanghel cu migdale
sparanghel cu migdale
![sparanghel cu migdale](https://celiachie.ro/uploads/images/202403/image_750x_66092a0008f4b.jpg)
Randament : 4 până la 6 porții
Preparare : 10 minute
Preparare : 15 minute
Total : 25 minute
Ingrediente
- 500 g (3 ½ cană) sparanghel
- 15 ml (1 lingura) unt
- 250 ml (1 cană) ciuperci, feliate subțiri
- 80 ml (⅓ cana) migdale naturale tocate*
- 60 ml (¼ cană) pătrunjel proaspăt tocat
- 10 ml (2 lingurițe) suc de lămâie
Pregătirea
- Se fierbe sparanghelul la abur până se înmoaie.
- Intre timp, intr-o tigaie se rumenesc ciupercile si migdalele in unt. Gatiti la foc mic pana migdalele se rumenesc usor.
- Adauga patrunjelul si zeama de lamaie.
- Se amestecă totul bine și se toarnă peste sparanghelul fierbinte.
Care este reacția ta?
![like](https://celiachie.ro/assets/img/reactions/like.png)
![dislike](https://celiachie.ro/assets/img/reactions/dislike.png)
![love](https://celiachie.ro/assets/img/reactions/love.png)
![funny](https://celiachie.ro/assets/img/reactions/funny.png)
![angry](https://celiachie.ro/assets/img/reactions/angry.png)
![sad](https://celiachie.ro/assets/img/reactions/sad.png)
![wow](https://celiachie.ro/assets/img/reactions/wow.png)