sparanghel cu migdale
sparanghel cu migdale
Randament : 4 până la 6 porții
Preparare : 10 minute
Preparare : 15 minute
Total : 25 minute
Ingrediente
- 500 g (3 ½ cană) sparanghel
- 15 ml (1 lingura) unt
- 250 ml (1 cană) ciuperci, feliate subțiri
- 80 ml (⅓ cana) migdale naturale tocate*
- 60 ml (¼ cană) pătrunjel proaspăt tocat
- 10 ml (2 lingurițe) suc de lămâie
Pregătirea
- Se fierbe sparanghelul la abur până se înmoaie.
- Intre timp, intr-o tigaie se rumenesc ciupercile si migdalele in unt. Gatiti la foc mic pana migdalele se rumenesc usor.
- Adauga patrunjelul si zeama de lamaie.
- Se amestecă totul bine și se toarnă peste sparanghelul fierbinte.
Care este reacția ta?