Rețete

Învățarea să gătești fără gluten are o parte echitabilă de provocări, mai ales la început. În urma anunțării diagnosticului, nu numai că va fi necesară înlocuirea mai multor produse obișnuite cu versiuni FĂRĂ GLUTEN, dar va fi necesară și adaptarea unora dintre rețetele noastre. O modalitate ușoară de a pregăti o masă fără gluten este să urmați o rețetă care a fost deja testată și publicată.

Rețete

Învățarea gătitului fără gluten are multe provocări, mai ales la început. În urma diagnosticului, nu numai că va fi necesară înlocuirea mai multor produse obișnuite cu versiuni FĂRĂ GLUTEN, dar va fi necesară și adaptarea unora dintre rețetele noastre. O modalitate ușoară de a pregăti o masă fără gluten este să urmați o rețetă care a fost deja testată și publicată.

Cu toate acestea, să mănânci fără gluten nu înseamnă neapărat că trebuie să renunți la toate rețetele tale vechi. De cele mai multe ori, este posibil să folosești rețetele tale preferate și să înlocuiești ingredientele care conțin gluten cu altele care nu conțin gluten. Aveti aici cateva sugestii.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow