Muschi de porc cu portocala
Muschi de porc cu portocala
![Muschi de porc cu portocala](https://celiachie.ro/uploads/images/202403/image_750x_660935c453534.jpg)
Randament : 4 portii
Preparare : 5 minute
Gatire : 30 minute
Total : 35 minute
Ingrediente
- 500 g (1,10 lb) muschi de porc - 1 unitate
- 125 ml (½ cană) sos teriyaki*
- 60 ml (¼ cană) marmeladă de portocale*
- 2,5 ml (½ linguriță) amestec de condimente de casă: ghimbir proaspăt, semințe de fenicul, semințe de anason, scorțișoară măcinată și cuișoare*
Pregătirea
- Preîncălziți cuptorul la 190°C (375°F).
- Amestecați sosul teriyaki, marmelada de portocale și condimentele. Rezervați 45 ml (3 linguri) din amestec și diluați cu puțină apă pentru a servi ca sos.
- Ungeți carnea cu marinada. Acoperiți cu folie și puneți într-o tavă de copt.
- Gatiti 25 de minute sau mai mult, in functie de marimea fileurilor.
- Se lasa sa se odihneasca 10 minute inainte de a felia carnea.
Care este reacția ta?
![like](https://celiachie.ro/assets/img/reactions/like.png)
![dislike](https://celiachie.ro/assets/img/reactions/dislike.png)
![love](https://celiachie.ro/assets/img/reactions/love.png)
![funny](https://celiachie.ro/assets/img/reactions/funny.png)
![angry](https://celiachie.ro/assets/img/reactions/angry.png)
![sad](https://celiachie.ro/assets/img/reactions/sad.png)
![wow](https://celiachie.ro/assets/img/reactions/wow.png)