Muschi de porc cu portocala
Muschi de porc cu portocala
Randament : 4 portii
Preparare : 5 minute
Gatire : 30 minute
Total : 35 minute
Ingrediente
- 500 g (1,10 lb) muschi de porc - 1 unitate
- 125 ml (½ cană) sos teriyaki*
- 60 ml (¼ cană) marmeladă de portocale*
- 2,5 ml (½ linguriță) amestec de condimente de casă: ghimbir proaspăt, semințe de fenicul, semințe de anason, scorțișoară măcinată și cuișoare*
Pregătirea
- Preîncălziți cuptorul la 190°C (375°F).
- Amestecați sosul teriyaki, marmelada de portocale și condimentele. Rezervați 45 ml (3 linguri) din amestec și diluați cu puțină apă pentru a servi ca sos.
- Ungeți carnea cu marinada. Acoperiți cu folie și puneți într-o tavă de copt.
- Gatiti 25 de minute sau mai mult, in functie de marimea fileurilor.
- Se lasa sa se odihneasca 10 minute inainte de a felia carnea.
Care este reacția ta?