Muschi de porc cu portocala

Muschi de porc cu portocala

Muschi de porc cu portocala

Randament : 4 portii    
Preparare : 5 minute
Gatire : 30 minute
Total : 35 minute

Ingrediente

  • 500 g (1,10 lb) muschi de porc - 1 unitate
  • 125 ml (½ cană) sos teriyaki*
  • 60 ml (¼ cană) marmeladă de portocale*
  • 2,5 ml (½ linguriță) amestec de condimente de casă: ghimbir proaspăt, semințe de fenicul, semințe de anason, scorțișoară măcinată și cuișoare*

Pregătirea

  1. Preîncălziți cuptorul la 190°C (375°F).
  2. Amestecați sosul teriyaki, marmelada de portocale și condimentele. Rezervați 45 ml (3 linguri) din amestec și diluați cu puțină apă pentru a servi ca sos.
  3. Ungeți carnea cu marinada. Acoperiți cu folie și puneți într-o tavă de copt.
  4. Gatiti 25 de minute sau mai mult, in functie de marimea fileurilor.
  5. Se lasa sa se odihneasca 10 minute inainte de a felia carnea.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow