Bruschetta

Bruschetta

Bruschetta

Randament : 2 portii
Preparare : 15 minute
Gatire : 25 minute
Total : 40 minute

Ingrediente

  • 60 ml (¼ cană) măsline negre, tocate
  • 1 roșie mare, fără semințe și tăiată cubulețe
  • 125 ml (½ cană) maioneză*
  • 250 ml (1 cană) brânză mozzarella rasă
  • 30 ml (2 linguri) parmezan ras
  • 5 ml (1 lingurita) oregano uscat*
  • 2,5 ml (½ linguriță) busuioc proaspăt sau uscat*
  • 0,5 ml (⅛ linguriță) nucșoară măcinată*
  • 2,5 ml (½ linguriță) piper*
  • 1,25 ml (¼ linguriță) sare
  • Crutoane de paine fara gluten uscata*

Pregătirea

  1. Cu o zi înainte, amestecați toate ingredientele, cu excepția pâinii, într-un bol și puneți la frigider.
  2. În aceeași zi în care se servește, întindeți feliile de pâine pe o foaie de copt acoperită cu hârtie de copt și uscați la cuptor la 150°C (300°F) timp de 10 minute. Puteți folosi și biscuiți cumpărați din magazin.
  3. Întindeți amestecul de roșii pe feliile de pâine și puneți la cuptor la 180°C (350°F) timp de 15 minute sau până când este cald și ușor rumenit.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow