Bruschetta
Bruschetta
Randament : 2 portii
Preparare : 15 minute
Gatire : 25 minute
Total : 40 minute
Ingrediente
- 60 ml (¼ cană) măsline negre, tocate
- 1 roșie mare, fără semințe și tăiată cubulețe
- 125 ml (½ cană) maioneză*
- 250 ml (1 cană) brânză mozzarella rasă
- 30 ml (2 linguri) parmezan ras
- 5 ml (1 lingurita) oregano uscat*
- 2,5 ml (½ linguriță) busuioc proaspăt sau uscat*
- 0,5 ml (⅛ linguriță) nucșoară măcinată*
- 2,5 ml (½ linguriță) piper*
- 1,25 ml (¼ linguriță) sare
- Crutoane de paine fara gluten uscata*
Pregătirea
- Cu o zi înainte, amestecați toate ingredientele, cu excepția pâinii, într-un bol și puneți la frigider.
- În aceeași zi în care se servește, întindeți feliile de pâine pe o foaie de copt acoperită cu hârtie de copt și uscați la cuptor la 150°C (300°F) timp de 10 minute. Puteți folosi și biscuiți cumpărați din magazin.
- Întindeți amestecul de roșii pe feliile de pâine și puneți la cuptor la 180°C (350°F) timp de 15 minute sau până când este cald și ușor rumenit.
Care este reacția ta?