Crutoane cu usturoi
Crutoane cu usturoi
Randament: 3 căni
Pregătire: 10 minute
Gatire: 15 minute
Total: 25 minute
Ingrediente
- 750 ml (3 căni) pâine fara gluten tăiată cubulețe*
- 45 ml (3 linguri) ulei de măsline
- 5 ml (1 lingurita) pudra de usturoi*
- 5 ml (1 lingurita) condimente italiene*
- Sare si piper*
Pregătirea
- Așezați grătarul în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 180°C (350°F). Tapetați o foaie de copt cu hârtie de copt.
- Într-un bol, amestecați toate ingredientele și puneți-le pe tava de copt.
- Coaceți timp de 15 minute sau până când crutoanele sunt ușor rumenite și uscate. Se amestecă la jumătatea gătitului.
- Lasa sa se raceasca. A se păstra într-un recipient de sticlă etanș la temperatura camerei.
- Serviți ca garnitură pe o salată sau supă.
Care este reacția ta?