Pizza cu legume

Pizza cu legume

Pizza cu legume

Preparare : 10 minute
Gatire : 5 până la 10 minute
Randament : 4 porții

Ingrediente

  • 1 vinete medie, 540 g (1,19 lb), tăiată în felii
  • 2 ardei roșii de 330 g (0,73 lb), tăiați fâșii
  • 2 ciuperci portobello, 30 g (0,07 lb) în total, tăiate în felii subțiri
  • 1 roșie, 60 g (0,13 lb), fără miez și tăiată cubulețe
  • 1 dovlecel mediu, 150 g (0,33 lb), tăiat în felii de 0,5 cm (1/4 inch)
  • 1 inimă de anghinare conservată, 27 g (0,06 lb), tocată grosier
  • ½ ceapă roșie, tocată grosier
  • 15 ml (1 lingura) otet balsamic*
  • 10 ml (2 lingurițe) ulei de măsline
  • 2,5 ml (½ linguriță) piper*
  • 1,25 ml (¼ linguriță) sare
  • 2,5 ml (½ linguriță) usturoi tocat în ulei
  • 4 pitas fara gluten*
  • Așchii de parmezan după gust

Pregătirea

  1. Preîncălziți cuptorul la 260°C (500°F).
  2. Într-un castron mare, combinați vinetele, ardeii, ciupercile, roșia, dovlecelul, anghinarea și ceapa. A rezerva.
  3. Într-un alt castron se bat cu o furculiță oțetul balsamic, uleiul, piperul, sarea și usturoiul.
  4. Adăugați vinegreta în legume și amestecați bine. Împărțiți acest amestec în mod egal peste pita și stropiți cu așchii de parmezan.
  5. Coaceți timp de 5 până la 10 minute sau până când legumele sunt frumos rumenite.
  6. Serviți imediat cu o salată.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow