Chipsuri de tortilla prăjite la cuptor

Chipsuri de tortilla prăjite la cuptor

Chipsuri de tortilla prăjite la cuptor

Randament: 3 până la 4 porții
Preparare: 10 minute
Preparare:  20 minute
Total: 30  minute

Ingrediente

  • 2 tortilla* cu diametrul de aproximativ 23 cm.
  • 10 ml (2 lingurițe) ulei de măsline
  • 1 ml (¼ lingurita) praf de ceapa*
  • 2,5 ml (½ linguriță) ierburi de Provence sau condimente dupa gust*
  • Sare (optional)

Preparare:

  1. Așezați grătarul în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 150°C (300°F). 
  2. Într-un castron, combinați uleiul, praful de ceapă și ierburile.
  3. Ungeți ambele părți ale tortilla cu acest amestec folosind o perie. 
  4. Tăiați felii și puneți pe o tavă de copt.
  5. Stropiți vârfurile de tortilla cu puțină floare de sal, dacă doriți.
  6. Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când tortillale sunt uscate și crocante. 
  7. Se lasa sa se raceasca complet pe tava de copt. 
  8. A se pastra intr-un recipient ermetic la temperatura camerei.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow