Chipsuri de tortilla prăjite la cuptor
Chipsuri de tortilla prăjite la cuptor
Randament: 3 până la 4 porții
Preparare: 10 minute
Preparare: 20 minute
Total: 30 minute
Ingrediente
- 2 tortilla* cu diametrul de aproximativ 23 cm.
- 10 ml (2 lingurițe) ulei de măsline
- 1 ml (¼ lingurita) praf de ceapa*
- 2,5 ml (½ linguriță) ierburi de Provence sau condimente dupa gust*
- Sare (optional)
Preparare:
- Așezați grătarul în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 150°C (300°F).
- Într-un castron, combinați uleiul, praful de ceapă și ierburile.
- Ungeți ambele părți ale tortilla cu acest amestec folosind o perie.
- Tăiați felii și puneți pe o tavă de copt.
- Stropiți vârfurile de tortilla cu puțină floare de sal, dacă doriți.
- Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când tortillale sunt uscate și crocante.
- Se lasa sa se raceasca complet pe tava de copt.
- A se pastra intr-un recipient ermetic la temperatura camerei.
Care este reacția ta?