burgeri cu pui parmegiano

burgeri cu pui parmegiano

burgeri cu pui parmegiano

Randament : 2 portii
Pregatire : 20 minute    
Gatire : 30-40 minute
Total : 50 minute-1 ora

Ingrediente

  • 2 chifle pentru hamburger cumpărate din magazin sau de casă*
  • 30 ml (2 linguri) ulei de măsline
  • 1 ou mare bătut
  • 160 ml (⅔ cană) parmezan ras
  • 60 ml (¼ cană) sos marinara*
  • 230 g (½ lb) pui măcinat
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • ½ ceapă galbenă mică, tocată
  • 8 frunze de busuioc

Pregătirea

  1. Preîncălziți cuptorul la 190°C (375°F). Pune o foaie de hârtie de copt pe o foaie de copt.
  2. Combinați uleiul de măsline, oul, 60 ml (¼ cană) parmezan ras, puiul măcinat, usturoiul și ceapa galbenă mică. Se amestecă totul și se formează 2 bile de aceeași dimensiune.
  3. Se aseaza pe tava de copt si se da la cuptor pana cand carnea este rumenita si fiarta.
  4. Reincalzeste sosul marinara si tine-l la cald.
  5. Scoateți chiftelele din cuptor și rumeniți-le într-o tigaie timp de 3 până la 4 minute pentru a deveni crocante.
  6. Adaugam branza ramasa si lasam totul in tava pana se topeste branza.
  7. Asezam frunzele de busuioc pe jumatate din chifla de jos si punem deasupra chiftelul gratinat. Acoperiți cu sos marinara. Serviți imediat.

Variantă

Pentru a vă prepara chifla de hamburger de casă fără gluten, coaceți aluatul de pâine preferat în farfurii mici de plăcintă.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow