Prajituri fara faina
Prajituri fara faina
Randament : 12 fursecuri
Preparare : 10 minute
Gatire : 15 minute
Total : 25 minute
Ingrediente
- 1 cutie de 540 ml (19 oz) năut, clătit și bine scurs*
- 80 ml (⅓ cană) unt de migdale*
- 80 ml (⅓ cană) băutură de soia sau migdale
- 80 ml (⅓ cană) zahăr brun
- 5 ml (1 lingurita) scortisoara macinata*
- 5 ml (1 lingurita) extract pur de vanilie
- 80 ml (⅓ cană) chipsuri de ciocolată semidulce*
Pregătirea
Dip versiune
- Nautul se face piure cu untul de migdale, bautura din soia sau migdale, zahar brun, scortisoara si vanilie.
- Adăugați fulgii de ciocolată și amestecați bine.
- Savurați cu bucăți de fructe.
Versiunea cookie
- Nautul se face piure cu untul de migdale, bautura din soia sau migdale, zahar brun, scortisoara si vanilie
- Adăugați un ou și bateți bine pentru a uniformiza amestecul.
- Adăugați fulgii de ciocolată.
- Aranjați cu lingurițe pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt. Aluatul va fi puțin moale; dacă este necesar, adăugați 30 ml (2 linguri) de făină universală FĂRĂ GLUTEN înainte de a forma biluțele de aluat de biscuiți.
- Coaceți în centrul cuptorului preîncălzit la 180°C (350°F) pentru aproximativ 15 minute sau până când biscuiții devin maro auriu.
- Se lasă la răcit.
Care este reacția ta?