Pâine prăjită cu brânză, somon si mărar
Pâine prăjită cu brânză, somon si mărar
![Pâine prăjită cu brânză, somon si mărar](https://celiachie.ro/uploads/images/202403/image_750x_6609329dde970.jpg)
Randament : 1 porție
Pregătire : 5 minute
Gatire : 2 minute
Total : 7 minute
Ingrediente
- 1 chiflă fara gluten pentru hamburger cumpărată din magazin sau de casă*
- 4 felii de somon afumat - aproximativ 80 g (0,17 lb)
- 30 ml (2 linguri) crema de branza*
- 30 ml (2 linguri) mărar tocat
- 1 felie de ceapa rosie
- 1 ridiche medie, feliată
- Piper dupa gust*
Pregătirea
- Prăjiți chifla cu hamburger în prăjitor de pâine.
- Acoperiți ambele jumătăți de pâine cu cremă de brânză folosind un cuțit de întins.
- Se ornează cu somon afumat, mărar, ceapă roșie și ridichi.
- Asezonați cu piper și bucurați-vă.
Notă
Pentru a vă prepara chifla de hamburger de casă fără gluten, coaceți aluatul de pâine preferat în farfurii mici de plăcintă.
Care este reacția ta?
![like](https://celiachie.ro/assets/img/reactions/like.png)
![dislike](https://celiachie.ro/assets/img/reactions/dislike.png)
![love](https://celiachie.ro/assets/img/reactions/love.png)
![funny](https://celiachie.ro/assets/img/reactions/funny.png)
![angry](https://celiachie.ro/assets/img/reactions/angry.png)
![sad](https://celiachie.ro/assets/img/reactions/sad.png)
![wow](https://celiachie.ro/assets/img/reactions/wow.png)