Pâine prăjită cu brânză, somon si mărar
Pâine prăjită cu brânză, somon si mărar
Randament : 1 porție
Pregătire : 5 minute
Gatire : 2 minute
Total : 7 minute
Ingrediente
- 1 chiflă fara gluten pentru hamburger cumpărată din magazin sau de casă*
- 4 felii de somon afumat - aproximativ 80 g (0,17 lb)
- 30 ml (2 linguri) crema de branza*
- 30 ml (2 linguri) mărar tocat
- 1 felie de ceapa rosie
- 1 ridiche medie, feliată
- Piper dupa gust*
Pregătirea
- Prăjiți chifla cu hamburger în prăjitor de pâine.
- Acoperiți ambele jumătăți de pâine cu cremă de brânză folosind un cuțit de întins.
- Se ornează cu somon afumat, mărar, ceapă roșie și ridichi.
- Asezonați cu piper și bucurați-vă.
Notă
Pentru a vă prepara chifla de hamburger de casă fără gluten, coaceți aluatul de pâine preferat în farfurii mici de plăcintă.
Care este reacția ta?