Pâine prăjită cu brânză, somon si mărar

Pâine prăjită cu brânză, somon si mărar

Pâine prăjită cu brânză, somon si mărar

Randament : 1 porție
Pregătire : 5 minute
Gatire : 2 minute
Total : 7 minute

Ingrediente

  • 1 chiflă fara gluten pentru hamburger cumpărată din magazin sau de casă*
  • 4 felii de somon afumat - aproximativ 80 g (0,17 lb)
  • 30 ml (2 linguri) crema de branza*
  • 30 ml (2 linguri) mărar tocat
  • 1 felie de ceapa rosie
  • 1 ridiche medie, feliată
  • Piper dupa gust*

Pregătirea

  1. Prăjiți chifla cu hamburger în prăjitor de pâine.
  2. Acoperiți ambele jumătăți de pâine cu cremă de brânză folosind un cuțit de întins.
  3. Se ornează cu somon afumat, mărar, ceapă roșie și ridichi.
  4. Asezonați cu piper și bucurați-vă.

Notă

Pentru a vă prepara chifla de hamburger de casă fără gluten, coaceți aluatul de pâine preferat în farfurii mici de plăcintă.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow